Kaffeis er dessertversionen af den velkendte iskaffe. En cremet og skøn is med masser af kaffesmag for kaffeelskere. Det kræver hverken mange ingredienser eller lang tid i køkkenet at lave hjemmelavet kaffeis. Isen er en parfait, som består af æggeblommer, sukker og fløde. Parfait er kendetegnet ved at fløden piskes til flødeskum og vendes i ismassen, hvilket gør parfait til en lækker luftig is.
Hjemmelavet chokoladesauce smager virkelig godt til kaffeisen.
Isen kan køres på ismaskine.
6283 kJ / 1502 kcal
1489 kJ / 356 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 4,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 18,7 % | 16,4 g |
Fedt: | 76,6 % | 30,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.