Kaffeis
30 min
•
&format=webp)
Kaffeis er dessertversionen af den velkendte iskaffe. En cremet og skøn is med masser af kaffesmag for kaffeelskere. Det kræver hverken mange ingredienser eller lang tid i køkkenet at lave hjemmelavet kaffeis. Isen er en parfait, som består af æggeblommer, sukker og fløde. Parfait er kendetegnet ved at fløden piskes til flødeskum og vendes i ismassen, hvilket gør parfait til en lækker luftig is.
Ingredienser
Kaffeis
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
1 dl
Flormelis (ca. dl)
|
|
1 spsk
Frysetørret kaffepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
3 dl
Piskefløde
|
Pynt
Knuste kaffebønner
|
---|
Sådan gør du
Kaffeis
Sådan anretter du kaffeis
Isen kan køres på ismaskine.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6242 kJ / 1492 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1448 kJ / 346 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 4,8 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 20,8 % | 17,7 g |
Fedt: | 74,4 % | 29,1 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
