Læg macarons et døgn på køl, så ganache og kakaobunde kan smelte lidt sammen. Herefter kan de holde sig ca. 5 dage på køl - gerne i en kagedåse, så de kan ånde.
Du kan også bruge mørk chokolade 70% eller tilsætte kaffe i ganachen - ca. 2 spsk instant kaffe og 1 spsk kogende vand til hele portionen. Du kan også tilsætte appelsinskal, lakrids eller havsalt.
Du kan fryse de færdige macarons, men du kan også fryse kakaobundene. Begge dele kan holde sig ca. 1 måned i fryseren.
15541 kJ / 3714 kcal
1586 kJ / 379 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 6,7 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 43,5 g |
Fedt: | 46,6 % | 20 g |
175 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
1¾ dl
Piskefløde
|
150 g
Mandelmel (ca. 3¾ dl)
|
|
---|---|
150 g
Flormelis (ca. 3 dl)
|
|
4 tsk
Kakaopulver
|
|
4
Æggehvider (ca. 120 g)
|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
½ dl
Vand
|