Du kan fryse de færdige macarons, men du kan også fryse kakaobundene. Begge dele kan holde sig ca. 1 måned i fryseren.
Læg macarons et døgn på køl, så ganache og kakaobunde kan smelte lidt sammen. Herefter kan de holde sig ca. 5 dage på køl - gerne i en kagedåse, så de kan ånde.
Du kan også bruge mørk chokolade 70% eller tilsætte kaffe i ganachen - ca. 2 spsk instant kaffe og 1 spsk kogende vand til hele portionen. Du kan også tilsætte appelsinskal, lakrids eller havsalt.
15231 kJ / 3640 kcal
1554 kJ / 371 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 6,7 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 49,9 % | 45,7 g |
Fedt: | 43,4 % | 18,2 g |