Du kan fryse de færdige macarons, men du kan også fryse kakaobundene. Begge dele kan holde sig ca. 1 måned i fryseren.
Læg macarons et døgn på køl, så ganache og kakaobunde kan smelte lidt sammen. Herefter kan de holde sig ca. 5 dage på køl - gerne i en kagedåse, så de kan ånde.
Du kan også bruge mørk chokolade 70% eller tilsætte kaffe i ganachen - ca. 2 spsk instant kaffe og 1 spsk kogende vand til hele portionen. Du kan også tilsætte appelsinskal, lakrids eller havsalt.
15670 kJ / 3745 kcal
1599 kJ / 382 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 6,7 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 46,3 % | 43,5 g |
Fedt: | 47 % | 20,3 g |
Mørk chokolade
|
175 g |
---|---|
1¾ dl |
Mandelmel (ca. 3¾ dl)
|
150 g |
---|---|
Flormelis (ca. 3 dl)
|
150 g |
Kakaopulver
|
4 tsk |
Æggehvider (ca. 120 g)
|
4 |
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Vand
|
½ dl |