Macarons

Macarons

60+ min
Fryseegnet

Macarons er små sprøde kager, som er lavet af italiensk marengs. Bundene er bagt med kakao og er lagt sammen med en lækker chokoladeganache. Når du bider i en macaron skal den føles sprød uden på og blød inden i - og den har godt af, at trække et døgns tid, så fyldet sætter sig. Macarons kræver, at du er sirlig i din fremgangsmåde, men så bliver du også belønnet med små elegante kager, der kan serveres til en hver lejlighed, året rundt.

Velbekomme!
Frysetip

Du kan fryse de færdige macarons, men du kan også fryse kakaobundene. Begge dele kan holde sig ca. 1 måned i fryseren.

Tips

Læg macarons et døgn på køl, så ganache og kakaobunde kan smelte lidt sammen. Herefter kan de holde sig ca. 5 dage på køl - gerne i en kagedåse, så de kan ånde.

Tilberedningstip

Du kan også bruge mørk chokolade 70% eller tilsætte kaffe i ganachen - ca. 2 spsk instant kaffe og 1 spsk kogende vand til hele portionen. Du kan også tilsætte appelsinskal, lakrids eller havsalt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15231 kJ / 3640 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1554 kJ / 371 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 6,7 % 6,1 g
Kulhydrat: 49,9 % 45,7 g
Fedt: 43,4 % 18,2 g

Ingredienser