Denne kaffemåne burde have en plads på alle kaffeelskeres kagebord. Her er en opskrifte på en lækker variation af en chokoladekage med en saftig krumme og skønne undertoner af kaffe. Den hjemmelavede kaffemåne er toppet med blød chokoladeganache og gør smagsoplevelsen fuldkommen - ikke mindst når du serverer en dejlig cremet og iskold flødeskum til.
Endnu en overdådig drøm af en chokoladekage.
Du kan naturligvis vælge at servere kaffemånen som en hel "fuldmåne" og den kan pyntes med spiselige blomster eller friske bær. Er du helt vild med kaffe, kan du smage flødeskummet til med frysetørret kaffepulver - eller et par skefulde kaffelikør.
20056 kJ / 4794 kcal
1478 kJ / 353 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 38,9 % | 33,8 g |
Fedt: | 55,4 % | 22,1 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.