Endnu en overdådig drøm af en chokoladekage.
Du kan naturligvis vælge at servere kaffemånen som en hel "fuldmåne" og den kan pyntes med spiselige blomster eller friske bær. Er du helt vild med kaffe, kan du smage flødeskummet til med frysetørret kaffepulver - eller et par skefulde kaffelikør.
20110 kJ / 4806 kcal
1482 kJ / 354 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,5 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 38,8 % | 33,8 g |
Fedt: | 55,7 % | 22,3 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Blødt smør
|
150 g |
---|---|
Brun farin (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Æg
|
3 |
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Kakaopulver
|
4 spsk |
Bagepulver
|
1 tsk |
Fint salt
|
½ tsk |
Frysetørret kaffepulver - gerne espressopulver
|
1 spsk |
Mælk
|
2 dl |
1 dl | |
Frysetørret kaffepulver - gerne espressopulver
|
½ spsk |
Grofthakket mørk chokolade
|
200 g |
Chokoladekaffebønner
|
|
---|---|
Chokoladespåner
|
|
Friske citronmelisseblade
|
1½ dl |