Chokoladetærte med nøddeflødeskum

Chokoladetærte med nøddeflødeskum

60+ min Dessert
Fryseegnet

En drøm af en chokoladetærte. Chokoladetærte med nøddeflødeskum er svampet og fyldig, og den smager allerbedst 1-3 dage efter, at den er bagt. Der er næsten ingen mel i denne herligt tunge chokoladetærte med flødeskum - og det må have været på grænsen af det ekstravagante i 1972, hvor opskriften på chokoladetærten blev udviklet. Der er en grund til at denne chokoladetærte stadig er på hitlisten - prøv selv at smage.

Mere inspiration

Dejlig kage med både kaffe og masser af chokolade - uhm!

Velbekomme!
Frysetip

Chokoladetærten kan fryses uden pynt.

Tips

Chokoladetærten bliver kun bedre af at blive bagt dagen før den skal spises. Som variation kan du udelade nødderne på toppen og kaffe i flødeskummet og drysse med kandiserede violer i stedet .

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18277 kJ / 4368 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1638 kJ / 391 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 5,3 % 5,1 g
Kulhydrat: 36,3 % 34,9 g
Fedt: 58,4 % 25,9 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser