There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Chokoladetærte med nøddeflødeskum - Lækker opskrift på skøn dessert | Arla
Chokoladetærte med nøddeflødeskum

Chokoladetærte med nøddeflødeskum

60+ min Dessert
Fryseegnet
En drøm af en chokoladetærte. Chokoladetærte med nøddeflødeskum er svampet og fyldig, og den smager allerbedst 1-3 dage efter, at den er bagt. Der er næsten ingen mel i denne herligt tunge chokoladetærte med flødeskum - og det må have været på grænsen af det ekstravagante i 1972, hvor opskriften på chokoladetærten blev udviklet. Der er en grund til at denne chokoladetærte stadig er på hitlisten - prøv selv at smage.
Mere inspiration

Dejlig kage med både kaffe og masser af chokolade - uhm!

Velbekomme!
Frysetip

Chokoladetærten kan fryses uden pynt.

Tips

Chokoladetærten bliver kun bedre af at blive bagt dagen før den skal spises. Som variation kan du udelade nødderne på toppen og kaffe i flødeskummet og drysse med kandiserede violer i stedet .

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

18277 kJ / 4368 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1638 kJ / 391 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 5,3 % 5,1 g
Kulhydrat: 36,3 % 34,9 g
Fedt: 58,4 % 25,9 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise