En drøm af en chokoladetærte. Chokoladetærte med nøddeflødeskum er svampet og fyldig, og den smager allerbedst 1-3 dage efter, at den er bagt. Der er næsten ingen mel i denne herligt tunge chokoladetærte med flødeskum - og det må have været på grænsen af det ekstravagante i 1972, hvor opskriften på chokoladetærten blev udviklet. Der er en grund til at denne chokoladetærte stadig er på hitlisten - prøv selv at smage.
Dejlig kage med både kaffe og masser af chokolade - uhm!
Chokoladetærten kan fryses uden pynt.
Chokoladetærten bliver kun bedre af at blive bagt dagen før den skal spises. Som variation kan du udelade nødderne på toppen og kaffe i flødeskummet og drysse med kandiserede violer i stedet .
18277 kJ / 4368 kcal
1638 kJ / 391 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,3 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 36,3 % | 34,9 g |
Fedt: | 58,4 % | 25,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.