Pistaciecreme
25 min
•
Arbejdstid: 25 min
•

Her får du opskriften på en skøn og smagfuld pistaciecreme. Perfekt som pistaciesmør på en skive brød - eller måske har du hørt om den luksuriøse Dubai chokolade? En chokoladebar fyldt med pistaciecreme og sprødstegt kadayif – fine, sprøde tråde af filodej. Hjemmelavet pistaciecreme er nemt at lave - og så smager den bare meget bedre end de færdigkøbte.
Ny
Ingredienser
150 g
Usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
1 spsk
Tahin
|
|
1 spsk
Smagsneutral olie
|
|
1 knivspids
Salt
|
|
100 g
Smeltet hvid chokolade
|
Sådan gør du
Pistaciecremen er perfekt som fyld i chokolader eller bagværk, men den er også dejlig som nøddesmør på et stykke brød.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6773 kJ / 1619 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2419 kJ / 578 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,1 g |
Protein: | 10 % | 14,3 g |
Kulhydrat: | 20 % | 28,5 g |
Fedt: | 70 % | 45,8 g |
