Hjemmelavet nutella med masser af lækre råvarer: ristede hasselnødder, chokolade, dadler, smør og fløde. En nem og virkelig skøn hjemmelavet nutella - eller chokoladesmør om man vil. Få den rene smag af chokolade, hasselnødder og smør og nyd det på en skive rugbrød eller en friskbagt bolle. Server hjemmelavet nutella på brunchbordet eller som en ekstra lækker snack i madpakken.
Nybagte boller til hjemmelavet nutella.
Chokoladenøddepålægget kan holde sig i køleskabet i ca. 1 uge. Opbevar det i et tætsluttende glas.
8621 kJ / 2060 kcal
2113 kJ / 505 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 4 % | 5 g |
Kulhydrat: | 25 % | 31,1 g |
Fedt: | 71 % | 40,5 g |