Æggestand
1 time 50 min
•
Hjemmelavet æggestand er en klassiker på frokostbordet, når der er familiesammenkomst og hyggeligt samvær. Æggestand kan serveres ved mange lejligheder, men hører især til både når der er julefrokost - og gæster om påskebordet. Server din æggestand til røget fisk, friskbagt rugbrød, smør og purløg. Du kan også servere røget dyrekølle med sukkersyltede tyttebær til æggestanden.
Ingredienser
Æggestand
6
Æg
|
|
---|---|
2 dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
Sådan gør du
Æggestand
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4632 kJ / 1107 kcal
Næringsindhold pr. 100g
899 kJ / 215 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 15,5 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 2,8 % | 1,5 g |
Fedt: | 81,7 % | 19,9 g |