Er du vild med snitter, så prøv også vores opskrift på hjemmelavede hindbærsnitter.
Hvis du vil lave dine mælkesnitter på dagen, hvor de skal skæres, så kan du komme dem i fryseren i 1,5 time, i stedet for at sætte dem på køl natten over.
Vil du lave dine mælkesnitter dagene inden de skal bruges, kan du opbevare dem på frost uden pynt og tage dem ud og pynte, når dine gæster kommer.
18802 kJ / 4494 kcal
1498 kJ / 358 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,8 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 40,2 % | 35,4 g |
Fedt: | 54 % | 21,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Æg
|
3 |
---|---|
Sukker
|
125 g |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Smeltet smør
|
60 g |
Hvedemel
|
100 g |
Kakaopulver
|
3 spsk |
Bagepulver
|
1 tsk |
Fint salt
|
¼ tsk |
Mælk
|
2 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
200 g | |
Flormelis
|
50 g |
Flydende honning
|
3 spsk |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Citronskal (usprøjtet)
|
½ tsk |
Piskefløde
|
2 dl |
Mørk chokolade (ca. 70% kakao)
|
100 g |
---|---|
Hvid chokolade
|
100 g |
Hakkede pistacienødder
|
2 spsk |
Frysetørret hindbær
|
1 spsk |