Hvis du vil lave dine mælkesnitter på dagen, hvor de skal skæres, så kan du komme dem i fryseren i 1,5 time, i stedet for at sætte dem på køl natten over.
Vil du lave dine mælkesnitter dagene inden de skal bruges, kan du opbevare dem på frost uden pynt og tage dem ud og pynte, når dine gæster kommer.
18717 kJ / 4473 kcal
1487 kJ / 355 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 5,8 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 40,9 % | 35,8 g |
Fedt: | 53,3 % | 21,4 g |
Er du vild med snitter, så prøv også vores opskrift på hjemmelavede hindbærsnitter.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
60 g
Smeltet smør
|
|
100 g
Hvedemel
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
2 spsk
Mælk
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
50 g
Flormelis
|
|
3 spsk
Flydende honning
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
2 dl
Piskefløde
|
100 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
100 g
Hvid chokolade
|
|
2 spsk
Hakkede pistacienødder
|
|
1 spsk
Frysetørret hindbær
|