Mælkesnitter
Her får du en opskrift på de velkendte mælkesnitter - for dem kan man nemlig sagtens bage selv. Mælkesnitter har længe været populære, og nu kan du oven i købet servere en hjemmelavet mælkesnitte for dine gæster. Pynt de dejlige luftige kager med lige det pynt, du ønsker, dine mælkesnitter får lige det udtryk, der passer dig.
Ingredienser
Kakaobunde
3
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
60 g
Smeltet smør
|
|
100 g
Hvedemel
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
2 spsk
Mælk
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Flødeostcreme
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
50 g
Flormelis
|
|
3 spsk
Flydende honning
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
2 dl
Piskefløde
|
Pynt
100 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
100 g
Hvid chokolade
|
|
2 spsk
Hakkede pistacienødder
|
|
1 spsk
Frysetørret hindbær
|
Sådan gør du
Kakaobunde
Flødeostcreme
Mælkesnitter
Hvis du vil lave dine mælkesnitter på dagen, hvor de skal skæres, så kan du komme dem i fryseren i 1,5 time, i stedet for at sætte dem på køl natten over.
Vil du lave dine mælkesnitter dagene inden de skal bruges, kan du opbevare dem på frost uden pynt og tage dem ud og pynte, når dine gæster kommer.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18717 kJ / 4473 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1487 kJ / 355 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 5,8 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 40,9 % | 35,8 g |
Fedt: | 53,3 % | 21,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.