Mælkesnitter

Mælkesnitter

60+ min
Fryseegnet
Her får du en opskrift på de velkendte mælkesnitter - for dem kan man nemlig sagtens bage selv. Mælkesnitter har længe været populære, og nu kan du oven i købet servere en hjemmelavet mælkesnitte for dine gæster. Pynt de dejlige luftige kager med lige det pynt, du ønsker, dine mælkesnitter får lige det udtryk, der passer dig.
Mere inspiration

Er du vild med snitter, så prøv også vores opskrift på hjemmelavede hindbærsnitter.

Hindbærsnitter
60+ min
Hindbærsnitter
(872)
Velbekomme!
Tip

Hvis du vil lave dine mælkesnitter på dagen, hvor de skal skæres, så kan du komme dem i fryseren i 1,5 time, i stedet for at sætte dem på køl natten over.

Frysetips

Vil du lave dine mælkesnitter dagene inden de skal bruges, kan du opbevare dem på frost uden pynt og tage dem ud og pynte, når dine gæster kommer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4489 kJ / 4489 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1497 kJ / 358 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 5,4 % 4,8 g
Kulhydrat: 41,4 % 36,5 g
Fedt: 53,2 % 21,5 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser