Her en anden dejlig muffin - nu med chokoladestykker.
Du kan erstatte græskar med gulerod, squash eller æble - eller en blanding heraf. Husk at presse væden ud, hvis du bruger squash. I stedet for flødeostcreme kan muffinsene pyntes med citronglasur eller et drys flormelis.
Muffinsene kan fryses uden flødeostcreme.
16227 kJ / 3878 kcal
1388 kJ / 332 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 36,2 g |
Fedt: | 51,6 % | 19,3 g |
Nemme lækre krydrede græskarmuffins... eller gulerodsmuffins, squashmuffins, æblemuffins - du bestemmer! Græskar kan nemlig nemt skiftes ud med gulerod, squash eller æble - eller du kan blande flere slags grønt. Opskriften er så nem, at børn selv kan lave dem uden - eller med kun lidt hjælp - fra en voksen.
Blødt smør
|
100 g |
---|---|
Brun farin (ca. 150 g)
|
2½ dl |
Æg
|
2 |
Hvedemel (ca. 150 g)
|
2½ dl |
Stødt kanel
|
2 tsk |
Bagepulver
|
2 tsk |
Revet æbler (ca. 50 g)
|
1 dl |
Groftrevet græskar, fx hokkaido (ca. 150 g)
|
3 dl |
Stuetempereret smør
|
100 g |
---|---|
Flormelis (ca. ¾ dl)
|
150 g |
Citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
200 g |
Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|