Du kan bruge kagerester til dine popcakes.
23405 kJ / 5594 kcal
1571 kJ / 375 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,5 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 54,8 % | 50,7 g |
Fedt: | 40,7 % | 17,3 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
Blødt smør
|
125 g |
---|---|
Sukker (ca. 3 dl)
|
250 g |
Æg
|
2 |
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
225 g |
Kakaopulver
|
3½ spsk |
Bagepulver
|
2 tsk |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
¾ dl | |
1¼ dl |
Flormelis (ca. 4 dl)
|
200 g |
---|---|
100 g | |
Blødt smør
|
50 g |
Kraftige sugerør
|
20 |
---|
Hvid chokolade - smeltet
|
100 g |
---|---|
Mørk chokolade - smeltet
|
100 g |
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
Spiseligt glimmer
|
|
Sølvkugler af sukker
|
|
Frysetørrede hindbær
|