Du kan bruge kagerester til dine popcakes.
23454 kJ / 5606 kcal
1572 kJ / 376 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,5 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 55 % | 50,9 g |
Fedt: | 40,5 % | 17,2 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
125 g
Blødt smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
2
Æg
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
|
3½ spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
¾ dl
A38 naturel
|
|
1¼ dl
Kakaomælk
|
200 g
Flormelis (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
100 g
Flødeost
|
|
50 g
Blødt smør
|
20
Kraftige sugerør
|
---|
100 g
Hvid chokolade - smeltet
|
|
---|---|
100 g
Mørk chokolade - smeltet
|
Finthakkede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
Spiseligt glimmer
|
|
Sølvkugler af sukker
|
|
Frysetørrede hindbær
|