Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

60+ min
Fryseegnet

Red velvet cupcakes er kendte for sine karakteristiske røde nuancer og er en klassiker på det amerikanske kagebord. Oprindeligt fik den røde og fløjsbløde kage sit navn fra en særligt forarbejdet kakao med en mere rødlig tone. Vi har valgt at bruge almindelig kakao, da det giver den bedste smag og så tilsætter vi rød pastafarve i vores red velvet cupcakes. Du får en mild og rund smag af kakao - med et syrligt modspil fra kærnemælk. Vi foreslår, at du topper dine red velvet cupcakes med en let frosting med flødeost.

Mere inspiration

Et andet bud på en red velvet kage - med pink frosting!

Velbekomme!
Tip

Du kan erstatte natron med 2 tsk bagepuvler.

Serveringsforslag

Hvis du har lyst til at pynte dine red velvet cupcakes kan du bruge frysetørret eller frisk frugt - fx hindbær, jordbær eller blåbær. Du kan også farve din frosting med pastafarve.

Frysetip

Red velvet cupcakes kan fryses uden topping.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17214 kJ / 4114 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1226 kJ / 293 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 6,8 % 4,9 g
Kulhydrat: 62,4 % 45 g
Fedt: 30,8 % 10,2 g

Ingredienser