Red velvet cupcakes

Red velvet kagen er kendt for sin karakteristiske røde farve og er en klassisker på det amerikanske kagebord - her har vi lavet en den som cupcake. Frostingen til disse red velvet cupcakes består af flødeost, smør og flormelis - den er super nem at lave og smager friskt oven på de røde cupcakes med den milde smag af kakao. Lad dine red velvet cupcakes stå helt enkelt eller pynt dem med frysetørrede bær.
Ingredienser
Red velvet cupcakes
50 g
Blødt smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3¼ dl)
|
|
3
Æg
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Rød pastafarve
|
|
275 g
Hvedemel (ca. 5¼ dl)
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
1½ spsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 tsk
Eddike
|
|
1 tsk
Natron
|
Frosting
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
150 g
Flormelis (ca. 2½ dl)
|
Sådan gør du
Red velvet cupcakes
Frosting
At den røde og fløjsbløde kage oprindeligt fik sit navn fra en særligt forarbejdet kakao med en mere rødlig tone. Vi har valgt at bruge almindelig kakao, da det giver den bedste smag og så tilsætter vi rød pastafarve i vores red velvet cupcakes.
Hvis du har lyst til at pynte dine red velvet cupcakes kan du bruge frysetørret eller frisk frugt - fx hindbær, jordbær eller blåbær. Du kan også farve din frosting med pastafarve.
Red velvet cupcakes kan fryses uden topping.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
17690 kJ / 4228 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1243 kJ / 297 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 6,3 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 61,1 % | 44,7 g |
Fedt: | 32,6 % | 11 g |
