Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

60+ min
Fryseegnet

Red velvet kagen er kendt for sin karakteristiske røde farve og er en klassisker på det amerikanske kagebord - her har vi lavet en den som cupcake. Frostingen til disse red velvet cupcakes består af flødeost, smør og flormelis - den er super nem at lave og smager friskt oven på de røde cupcakes med den milde smag af kakao. Lad dine red velvet cupcakes stå helt enkelt eller pynt dem med frysetørrede bær.

Mere inspiration

Et andet bud på en red velvet kage - med pink frosting!

Velbekomme!
Vidste du...

At den røde og fløjsbløde kage oprindeligt fik sit navn fra en særligt forarbejdet kakao med en mere rødlig tone. Vi har valgt at bruge almindelig kakao, da det giver den bedste smag og så tilsætter vi rød pastafarve i vores red velvet cupcakes.

Serveringsforslag

Hvis du har lyst til at pynte dine red velvet cupcakes kan du bruge frysetørret eller frisk frugt - fx hindbær, jordbær eller blåbær. Du kan også farve din frosting med pastafarve.

Frysetip

Red velvet cupcakes kan fryses uden topping.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17638 kJ / 4216 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1245 kJ / 298 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 6,6 % 4,8 g
Kulhydrat: 60,8 % 44,5 g
Fedt: 32,6 % 11 g

Ingredienser