At den røde og fløjsbløde kage oprindeligt fik sit navn fra en særligt forarbejdet kakao med en mere rødlig tone. Vi har valgt at bruge almindelig kakao, da det giver den bedste smag og så tilsætter vi rød pastafarve i vores red velvet cupcakes.
Hvis du har lyst til at pynte dine red velvet cupcakes kan du bruge frysetørret eller frisk frugt - fx hindbær, jordbær eller blåbær. Du kan også farve din frosting med pastafarve.
Red velvet cupcakes kan fryses uden topping.
17686 kJ / 4227 kcal
1243 kJ / 297 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 6,3 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 61,1 % | 44,7 g |
Fedt: | 32,6 % | 10,9 g |
50 g
Blødt smør
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3¼ dl)
|
|
3
Æg
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Rød pastafarve
|
|
275 g
Hvedemel (ca. 5¼ dl)
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
1½ spsk
Vaniljesukker
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 tsk
Eddike
|
|
1 tsk
Natron
|
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
150 g
Flormelis (ca. 2½ dl)
|