Når du pisker frosting sammen, så pisk smør og flormelis godt luftigt, inden du tilsætter flødeost. Flødeosten skal kun piskes ganske kort, ellers risikerer du, at frostingen bliver tynd.
Du kan også vælge at smøre frostingen på hele kagebunden i stedet for at sprøjte den op. Pynt så kagen med bær og spiselige blomster, fx rød skovsyre, rosenblade eller hornvioler. Den resterende mængde kagebund (det du skærer fra, når du skærer hjertet ud) kan skæres op i reelle stykker, toppes med frosting og serveres ved siden af valentinekagen.
41170 kJ / 9840 kcal
1394 kJ / 333 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,6 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 44,2 g |
Fedt: | 41,5 % | 15,6 g |
Brug resterne, som du skærer fra, til en omgang romkugler.
Se hvordan du laver valentinskage her. Valentinsdag fejres i stor stil i USA. I Danmark er Valentine aldrig slået 100% igennem, men hvis du har lyst til at fejre kærligheden på Valentinsdag den 14. februar - eller på en hvilken som helst anden dag på året - så kommer her et forslag til en smuk og romantisk Valentinskage. Valentinskagen består af en bund af red velvet og ovenpå er der sprøjtet roser af tofarvet frosting.