Ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.
Brownies kan fryses - både med og uden flødebolleskum.
Du kan også drysse dine flødebolle-brownies med kokos, lakrids, grønne pistaciekerner eller andre finthakkede nødder.
22095 kJ / 5281 kcal
1632 kJ / 390 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4,6 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 49,4 % | 47,4 g |
Fedt: | 46 % | 20,3 g |
Har du lyst til at lave rigtige flødeboller, så prøv denne opskrift på hjemmelavede flødeboller.
Smør
|
250 g |
---|---|
Mørk chokolade i små stykker
|
150 g |
Æg
|
4 |
Sukker (ca. 3 dl)
|
250 g |
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Kakaopulver
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Æggehvide (ca. 75 g)
|
¾ dl |
---|---|
Sukker
|
1 spsk |
Sukker
|
125 g |
---|---|
Glukosesirup
|
60 g |
Vand
|
½ dl |
Smeltet mørk chokolade
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær
|