Flødebolle-brownies

60+ min

Flødebolle-brownies er en fusion mellem flødeboller og brownies. Fusionen mellem to lækkerier kan nogle gange blive til noget som er dobbelt så godt! Og det er tilfældet med fusionen mellem brownien og flødebollen. Det bløde hvide flødebolleskum klæder den mørke brownie rigtig godt - både visuelt og smagsmæssigt. Så top din brownie med flødebolleskum næste gang du vil gøre lidt ekstra ud af kagebordet.

Flødebolle-brownies
Mere inspiration

Har du lyst til at lave rigtige flødeboller, så prøv denne opskrift på hjemmelavede flødeboller.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22158 kJ / 5296 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1636 kJ / 391 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 4,9 % 4,7 g
Kulhydrat: 49,2 % 47,4 g
Fedt: 45,9 % 20,3 g
Frysetip

Brownies kan fryses - både med og uden flødebolleskum.

Variation

Du kan også drysse dine flødebolle-brownies med kokos, lakrids, grønne pistaciekerner eller andre finthakkede nødder.

Ingredienser