Mini chokoladekager

Mini chokoladekager

60+ min
Fryseegnet
Mini chokoladekager er en lille kagehaps - en miniudgave af en lækker chokoladekage. Lav evt. flere slags minikager, så der er mulighed for at smage lidt forskelligt. Minikager er oplagte at servere til receptioner og buffeter. Disse mini chokoladekager består af en brownie bund med hindbærsylt indeni og en fløjlsblød chokoladecreme på toppen. Mini chokoladekagerne kan laves i god tid!
Mere inspiration

Lav gerne flere slags minikager - de frister og smager...

Mini moussekage
60+ min
Mini moussekage
(1)
Velbekomme!
Forbered i god tid

De færdige mini chokoladekager kan fint stå 1-2 dage i køleskabet. De kan også fryses (uden skovsyre). Det er også muligt at fryse brownien, hindbærsylten og chokoladecremen usamlet. Chokoladecremen skal i så fald tø op ved stuetemperatur for at kunne sprøjtes op.

Bemærk

Hindbærsylten får den bedste konsistens, når der er mellem ½ og 1 blad husblas i - derfor anbefaler vi ¾ blad.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20728 kJ / 4954 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1810 kJ / 433 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 4,1 % 4,4 g
Kulhydrat: 39,4 % 42 g
Fedt: 56,5 % 27,6 g

Ingredienser