20-25 min. ved 175° - traditionel ovn. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.
De færdige mini chokoladekager kan fint stå 1-2 dage i køleskabet. De kan også fryses (uden skovsyre). Det er også muligt at fryse brownien, hindbærsylten og chokoladecremen usamlet. Chokoladecremen skal i så fald tø op ved stuetemperatur for at kunne sprøjtes op.
Hindbærsylten får den bedste konsistens, når der er mellem ½ og 1 blad husblas i - derfor anbefaler vi ¾ blad.
20581 kJ / 4919 kcal
1797 kJ / 430 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 41,7 g |
Fedt: | 56,6 % | 27,5 g |
Lav gerne flere slags minikager - de frister og smager...
Talkager kan laves på mange forskellige måder. Se her hvordan du laver en browniebund med flødebolleskum.
150 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
3
Æg
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
¾ blad
Husblas
|
|
---|---|
75 g
Hindbær
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
100 g
Grofthakket mælkechokolade
|
|
---|---|
100 g
Blødt smør
|
|
100 g
Flormelis
|
|
3 spsk
Piskefløde
|
Frysetørrede hindbær
|
|
---|---|
Guldstøv
|
|
Skovsyre
|