Lav gerne flere slags minikager - de frister og smager...
De færdige mini chokoladekager kan fint stå 1-2 dage i køleskabet. De kan også fryses (uden skovsyre). Det er også muligt at fryse brownien, hindbærsylten og chokoladecremen usamlet. Chokoladecremen skal i så fald tø op ved stuetemperatur for at kunne sprøjtes op.
Hindbærsylten får den bedste konsistens, når der er mellem ½ og 1 blad husblas i - derfor anbefaler vi ¾ blad.
20614 kJ / 4927 kcal
1800 kJ / 430 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 41,7 g |
Fedt: | 56,7 % | 27,6 g |
Talkager kan laves på mange forskellige måder. Se her hvordan du laver en browniebund med flødebolleskum.
Smør
|
150 g |
---|---|
Grofthakket mørk chokolade
|
150 g |
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Æg
|
3 |
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Kakaopulver
|
2 spsk |
Fint salt
|
¼ tsk |
Husblas
|
¾ blad |
---|---|
Hindbær
|
75 g |
Sukker
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Grofthakket mælkechokolade
|
100 g |
---|---|
Blødt smør
|
100 g |
Flormelis
|
100 g |
3 spsk |
Frysetørrede hindbær
|
|
---|---|
Guldstøv
|
|
Skovsyre
|