Blondie - hvid brownie

Blondie - hvid brownie

60+ min Dessert
Fryseegnet
Fantastisk lækker hvid brownie - også kaldet blondie. Forskellen på en brownie og en blondie er primært at en blondie er lavet på hvid chokolade. Citron og cremefraiche spiller syrligt op til den hvide chokolade - smagen er som en bid af himlen. Blondie er en nem hvid chokoladekage med masser af smag. Denne nemme blondie smager friskt og lækkert af citron. Her er den pyntet med lyserøde glaserede mandler - også kaldet dronningemandler, men du kan pynte som du synes. Blondien er een skøn og anderledes bradepandekage og den er god at tage med på farten - og kan laves et par dage i forvejen.
Mere inspiration

Den klassiske og virkelig lækre opskrift på brownies

Brownies
60+ min
Brownies
(1684)
Velbekomme!
Tip

Bag gerne kagen dagen før du skal bruge den.

Variation

Dronningmandler kan erstattes med almindelige mandler. Ønsker du en endnu lysere blondie - så erstat dronningemandlerne med syltet citronskal i strimler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20727 kJ / 4954 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1633 kJ / 390 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 6,2 % 6 g
Kulhydrat: 39 % 37,4 g
Fedt: 54,8 % 24,2 g
Relateret video
Blondie

Ingredienser