Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.
Du kan med fordel bage kagen dagen før den skal serveres. Brownien har godt af at 'sætte sig' på køl inden den serveres. Opbevar kagen i køleskabet.
Brownien smager fantastisk serveret med vaniljeis og syrlige bær.
39815 kJ / 9516 kcal
1858 kJ / 444 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 52,8 g |
Fedt: | 47,3 % | 23,8 g |
Her finder du opskriften på en helt almindelig brownie.
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
125 g
Brun farin (ca. 1½ dl)
|
|
1
Æg
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
1 tsk
Natron
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper
|
250 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Mørk chokolade
|
|
4
Æg
|
|
250 g
Sukker
|
|
150 g
Hvedemel
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
300 g
Kakaokiks med vaniljecreme, fx Oreos
|
|
---|---|
¼ tsk
Flagesalt
|