Her finder du opskriften på en helt almindelig brownie.
Du kan med fordel bage kagen dagen før den skal serveres. Brownien har godt af at 'sætte sig' på køl inden den serveres. Opbevar kagen i køleskabet.
Brownien smager fantastisk serveret med vaniljeis og syrlige bær.
39815 kJ / 9516 kcal
1858 kJ / 444 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 52,8 g |
Fedt: | 47,3 % | 23,8 g |
Blødt smør
|
150 g |
---|---|
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Brun farin (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Æg
|
1 |
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
250 g |
Natron
|
1 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Bagepulver
|
½ tsk |
Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper
|
100 g |
Smør
|
250 g |
---|---|
Mørk chokolade
|
150 g |
Æg
|
4 |
Sukker
|
250 g |
Hvedemel
|
150 g |
Kakaopulver
|
3 spsk |
Kakaokiks med vaniljecreme, fx Oreos
|
300 g |
---|---|
Flagesalt
|
¼ tsk |