Ca. 12 min. ved 225° - varmluft.
Du kan rulle dejen ud i alle faconer, og med en almindelig kagerulle.
Du kan undlade kommen, eller udskifte med andre krydderier.
10184 kJ / 2434 kcal
1021 kJ / 244 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,9 g |
Protein: | 14,1 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 61,3 % | 36,8 g |
Fedt: | 24,6 % | 6,8 g |
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
½ spsk
Flydende honning
|
|
325 g
Groft rugmel (ca. 5 dl)
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
40 g
Hørfrø (ca. ½ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
40 g
Græskarkerner (ca. ½ dl)
|
|
---|---|
35 g
Solsikkekerner (ca. ½ dl)
|
|
1 spsk
Flagesalt
|
|
½ spsk
Hel spidskommen
|