Du kan lave en vegetarisk version af den svenske "pølseret". Skift pølserne ud med en dåse skyllede, afdryppede hvide eller brune bønner. Og erstat evt. den milde paprika med røget paprika, så du får røgsmagen, som ellers kommer fra pølserne.
8460 kJ / 2022 kcal
361 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,3 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 61 % | 12,9 g |
Fedt: | 27,7 % | 2,7 g |
Vil du servere ekstra grønt, smager det fx fint med sprøde grønkålschips.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Finthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 300 g)
|
|
3
Wienerpølser i tynde skiver (ca. 135 g)
|
|
1 spsk
Mild paprika
|
|
1 kg
Kogte, skrællede kartofler i tern
|
|
5 spsk
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Klippet purløg
|
---|
150 g
Groft rugbrød
|
---|