Grønkålschips

Grønkålschips

30 min
Grønkålschips er nemme og sjove at lave. Grønkålschips smager lækre som snack - men grøntkålschips er også lækre som topping på supper, gryderetter eller måske en pizza? Prøv grønkålschips næste gang du mangler et sprød element på din hverdagsret!

Sådan gør du

  • Riv grønkålsbladene fra stokken. Skyl bladene grundigt og tør dem godt fx med et rent viskestykke.
  • Riv bladene i mindre, mundrette stykker og læg dem på 2 plader med bagepapir.
  • Vend grønkålsbladene med olie og bag dem øverst og nederst i ovnen - grønkålen skal være sprød, men stadig grøn.
  • Drys med salt og server.
Bagetid
  • Ca. 20 min. ved 125° - varmluft.
Mere inspiration

Server fx de sprøde grønkålschips på en pizza.

Velbekomme!
Serveringsforslag

Spis grønkålschipsene som snack eller server dem som sprød topping på gryderetter, supper eller pizza.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1105 kJ / 264 kcal

Næringsindhold pr. 100g

346 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 5,8 g
Protein: 21,7 % 4,4 g
Kulhydrat: 19,4 % 3,9 g
Fedt: 58,9 % 5,5 g

Ingredienser

Grønkålschips
Olie
1 spsk
Friske grønkålsblade
300 g
Flagesalt
1 tsk