Grønkålschips

Grønkålschips

30 min
Grønkålschips er nemme og sjove at lave. Grønkålschips smager lækre som snack - men grøntkålschips er også lækre som topping på supper, gryderetter eller måske en pizza? Prøv grønkålschips næste gang du mangler et sprød element på din hverdagsret!

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 20 min. ved 125° - varmluft.

  • Riv grønkålsbladene fra stokken. Skyl bladene grundigt og tør dem godt fx med et rent viskestykke.
  • Riv bladene i mindre, mundrette stykker og læg dem på 2 plader med bagepapir.
  • Vend grønkålsbladene med olie og bag dem øverst og nederst i ovnen - grønkålen skal være sprød, men stadig grøn.
  • Drys med salt og server.

Spis grønkålschipsene som snack eller server dem som sprød topping på gryderetter, supper eller pizza.

Energiindhold for hele retten:

1105 kJ / 264 kcal

Næringsindhold pr. 100g

346 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,8 g
Protein: 21,7 % 4,4 g
Kulhydrat: 19,4 % 3,9 g
Fedt: 58,9 % 5,5 g
Mere inspiration

Server fx de sprøde grønkålschips på en pizza.

Ingredienser

Grønkålschips
1 spsk Olie
300 g Friske grønkålsblade
1 tsk Flagesalt
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk