Æggekage med pølser

Æggekage med pølser

45 min
Uhh er der noget som en pandefuld æggekage. Den kan jo varieres i det uendelige kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør du

  • Rør majsstivelse sammen med piskefløde og vand. Pisk æg, persille, salt og peber i. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt kartofler og løg, og steg blandingen i ca. 5 min. Kom pølserne i, og steg dem med i ca. 3 min. Hæld æggeblandingen over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen. Steg æggekagen ca. 25 min. ved meget svag varme. Server den i panden.
Energiindhold for hele retten:

10119 kJ / 2418 kcal

Næringsindhold pr. 100g

631 kJ / 151 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 14,4 % 5,3 g
Kulhydrat: 31,6 % 11,7 g
Fedt: 54 % 9,2 g

Ingredienser

1 tsk Majsstivelse fx Maizena
1 dl Piskefløde
1 dl Vand
6 Æg
3 spsk Hakket frisk kruspersille
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
25 g Smør
400 g Skrællede kartofler i 1 cm store tern
2 Grofthakkede løg
250 g Wienerpølser i skiver
Pynt
Klippet frisk purløg
Tilbehør
240 g Groft rugbrød
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk