Æggekage med pølser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Uhh er der noget som en pandefuld æggekage. Den kan jo varieres i det uendelige kun fantasien sætter grænser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk majsstivelse fx Maizena
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 dl vand
  • 6 æg
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 400 g skrællede kartofler i 1 cm store tern
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 250 g bayerske pølser i skiver

Pynt

  • klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør majsstivelse sammen med piskefløde og vand. Pisk æg, persille, salt og peber i. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt kartofler og løg, og steg blandingen i ca. 5 min. Kom pølserne i, og steg dem med i ca. 3 min. Hæld æggeblandingen over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen. Steg æggekagen ca. 25 min. ved meget svag varme. Server den i panden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag