Æggekage med pølser

Æggekage med pølser

45 min
Uhh er der noget som en pandefuld æggekage. Den kan jo varieres i det uendelige kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør du

  • Rør majsstivelse sammen med piskefløde og vand. Pisk æg, persille, salt og peber i. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt kartofler og løg, og steg blandingen i ca. 5 min. Kom pølserne i, og steg dem med i ca. 3 min. Hæld æggeblandingen over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen. Steg æggekagen ca. 25 min. ved meget svag varme. Server den i panden.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10088 kJ / 2411 kcal

Næringsindhold pr. 100g

633 kJ / 151 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 15,7 % 5,8 g
Kulhydrat: 31,1 % 11,6 g
Fedt: 53,2 % 9,1 g

Ingredienser

Majsstivelse fx Maizena
1 tsk
1 dl
Vand
1 dl
Æg
6
Hakket frisk kruspersille
3 spsk
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Smør
25 g
Skrællede kartofler i 1 cm store tern
400 g
Grofthakkede zittauerløg
2
Bayerske pølser i skiver
250 g
Pynt
Klippet frisk purløg
Tilbehør
Groft rugbrød
240 g