Æggekage med pølser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Uhh er der noget som en pandefuld æggekage. Den kan jo varieres i det uendelige kun fantasien sætter grænser.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 tsk majsstivelse fx Maizena
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 dl vand
  • 6 æg
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 400 g skrællede kartofler i 1 cm store tern
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 250 g bayerske pølser i skiver

Pynt

  • klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør majsstivelse sammen med piskefløde og vand. Pisk æg, persille, salt og peber i. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt kartofler og løg, og steg blandingen i ca. 5 min. Kom pølserne i, og steg dem med i ca. 3 min. Hæld æggeblandingen over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen. Steg æggekagen ca. 25 min. ved meget svag varme. Server den i panden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: