Æggekage med pølser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Uhh er der noget som en pandefuld æggekage. Den kan jo varieres i det uendelige kun fantasien sætter grænser.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk majsstivelse fx Maizena
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 dl vand
  • 6 æg
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 400 g skrællede kartofler i 1 cm store tern
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 250 g bayerske pølser i skiver

Pynt

  • klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør majsstivelse sammen med piskefløde og vand. Pisk æg, persille, salt og peber i. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt kartofler og løg, og steg blandingen i ca. 5 min. Kom pølserne i, og steg dem med i ca. 3 min. Hæld æggeblandingen over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen. Steg æggekagen ca. 25 min. ved meget svag varme. Server den i panden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: