Æggekage med pølser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Uhh er der noget som en pandefuld æggekage. Den kan jo varieres i det uendelige kun fantasien sætter grænser.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk majsstivelse fx Maizena
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 dl vand
  • 6 æg
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 400 g skrællede kartofler i 1 cm store tern
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 250 g bayerske pølser i skiver

Pynt

  • klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør majsstivelse sammen med piskefløde og vand. Pisk æg, persille, salt og peber i. Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt kartofler og løg, og steg blandingen i ca. 5 min. Kom pølserne i, og steg dem med i ca. 3 min. Hæld æggeblandingen over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen. Steg æggekagen ca. 25 min. ved meget svag varme. Server den i panden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: