Kiksekage

Kiksekage

60+ min
Fryseegnet
Kiksekage - en klassisk forkælelse, når der skal "bages uden ovn". Kiksekage er sprød, blød og sød - og nem at lave. Minderne fra barndommen vælter frem, når der kommer kiksekage på bordet.
Mere inspiration

Lyst til kage med smag? - så prøv denne lækre krydderkage med smørcreme.

Krydderkage
60+ min
Krydderkage
(17)
Velbekomme!
Frysetips

Lad kiksekagen tø på køkkenbordet i ca. 2½ time. Server den herefter eller opbevar den i køleskabet.

Bemærk

Kiksekagen har let ved at smuldre, specielt når den er iskold. Det er lettere at skære pæne skiver, hvis kagen står på køkkenbordet ca. ½ time før servering.

Variation

Prøv en mere voksen udgave med revet skal af en usprøjtet appelsin i chokoladeblandingen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13915 kJ / 3326 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2281 kJ / 545 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 3,5 % 4,7 g
Kulhydrat: 36,2 % 48,6 g
Fedt: 60,3 % 37,2 g

Ingredienser