Bagt cheesecake med vanilje og passionfrugt
10 timer
•
Arbejdstid: 1 time 30 min
•
Der er mange meninger om cheesecake - skal den være rå eller bagt? Vi elsker begge dele! Dette er en opskrift på en bagt cheesecake med både vanilje og passionsfrugt - hvilket giver en fantastisk smag og fylde.
Ingredienser
Kiksebund
175 g
Smør - smeltet
|
|
---|---|
400 g
Knuste digestive kiks
|
Cheesecake
700 g
Flødeost
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
2
Æggeblommer
|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
3 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
Passionsfrugt-coulis
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
150 g
Passionsfrugter (ca. 6 stk.)
|
|
2 dl
Appelsinjuice
|
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
Sådan gør du
Kiksebund
Cheesecake
Passionsfrugt-couliss
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
29445 kJ / 7038 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1247 kJ / 298 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,5 % | 4 g |
Kulhydrat: | 36,5 % | 26,7 g |
Fedt: | 58 % | 19,6 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas