Ca. 5 min. ved 160° - varmluft.
Ca. 40 min. ved 160° - varmluft.
Ca. 10 min. ved 160° - varmluft.
29445 kJ / 7038 kcal
1247 kJ / 298 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,5 % | 4 g |
Kulhydrat: | 36,5 % | 26,7 g |
Fedt: | 58 % | 19,6 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Smør - smeltet
|
175 g |
---|---|
Knuste digestive kiks
|
400 g |
Flødeost
|
700 g |
---|---|
Æg
|
2 |
Æggeblommer
|
2 |
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Creme fraiche
|
3 dl |
---|---|
Flormelis (ca. 1 dl)
|
50 g |
Husblas
|
2 blade |
---|---|
Passionsfrugter (ca. 6 stk.)
|
150 g |
Appelsinjuice
|
2 dl |
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
100 g |