Skyr med kokos, mango og passionsfrugt

Skyr med kokos, mango og passionsfrugt

Skyr med kokos, mango og passionsfrugt - for dig som er helt vild med kokos. Denne breakfast bowl med kokosskyr og lækre toppings leder næsten tankerne hen på pina colada...

Sådan gør du

  • Hæld kokosskyr i to skåle. Fordel kokosstykker, ristede kokosflager, mango og passionsfrugt herpå. Pynt med spiselige blomster og server.

Erstat mango med stykker af ananas for endnu mere pina colada smag.

Energiindhold for hele retten:

2279 kJ / 545 kcal

Næringsindhold pr. 100g

345 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 28,3 % 5,7 g
Kulhydrat: 30,7 % 6,2 g
Fedt: 41 % 3,8 g
Relateret video
Hvordan skærer man mango?

Ingredienser

5 dl Skyr-yoghurt med kokos
Topping
35 g Kokosnød i stykker og/eller ristede kokosflager
1 Lille mangofrugt i tern (ca. 100 g)
1 Passionsfrugt i halve
Pynt
Spiselige blomster