Chokoladekage med hvid ganache og marinerede jordbær

Chokoladekage med hvid ganache og marinerede jordbær

Dessert
Fryseegnet

Chokolade på chokolade ..... skøn og rig mørk chokoladekage med rigtig chokolade, sprød bund og hvid chokoladeganache på toppen. Hertil en frisk lille salat af jordbær og granatæblekerner marineret i appelsin.

Mere inspiration

Her en klassisk og enkel jordbærkage - nem og velsmagende.

Velbekomme!
Frysetips

Lad kagen tø op i køleskabet. Stil den på køkkenbordet en times tid før serveringen.

Tip

Du kan skifte granatæblekernerne ud, alt efter sæson. Brug fx hindbær, blåbær eller nektariner i både.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19799 kJ / 4732 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1313 kJ / 314 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 3,6 % 2,8 g
Kulhydrat: 41,4 % 32 g
Fedt: 55 % 19,5 g
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble. 

Ingredienser