Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan skifte granatæblekernerne ud, alt efter sæson. Brug fx hindbær, blåbær eller nektariner i både.
Lad kagen tø op i køleskabet. Stil den på køkkenbordet en times tid før serveringen.
19641 kJ / 4694 kcal
1302 kJ / 311 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 4,1 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 39,8 % | 30,5 g |
Fedt: | 56,1 % | 19,7 g |
Her en klassisk og enkel jordbærkage - nem og velsmagende.
50 g
Hasselnøddekerner
|
|
---|---|
75 g
Knuste digestive kiks
|
|
75 g
Smør - smeltet
|
100 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
75 g
Smør
|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
2
Æg
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
4 spsk
Hvedemel
|
|
¾ tsk
Bagepulver
|
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
150 g
Hvid chokolade i mindre stykker
|
2 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
---|---|
5 spsk
Sukker
|
|
250 g
Jordbær i skiver
|
|
100 g
Granatæblekerner
|
Friske jordbær og
|
|
---|---|
Citronmelisse
|