Her en klassisk og enkel jordbærkage - nem og velsmagende.
Lad kagen tø op i køleskabet. Stil den på køkkenbordet en times tid før serveringen.
Du kan skifte granatæblekernerne ud, alt efter sæson. Brug fx hindbær, blåbær eller nektariner i både.
19715 kJ / 4712 kcal
1307 kJ / 312 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 4,1 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 30,5 g |
Fedt: | 56,2 % | 19,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
Hasselnøddekerner
|
50 g |
---|---|
Knuste digestive kiks
|
75 g |
Smør - smeltet
|
75 g |
Mørk chokolade (ca. 70% kakao)
|
100 g |
---|---|
Smør
|
75 g |
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Æg
|
2 |
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Hvedemel
|
4 spsk |
Bagepulver
|
¾ tsk |
1 dl | |
Hvid chokolade i mindre stykker
|
150 g |
Friskpresset appelsinsaft
|
2 dl |
---|---|
Sukker
|
5 spsk |
Jordbær i skiver
|
250 g |
Granatæblekerner
|
100 g |
Friske jordbær og
|
|
---|---|
Citronmelisse
|