Hjemmelavet jordbærkage med dejlig mandelbund og en skøn vanljecreme. Selv om jordbærkagen ser imponerende ud, så er det en nem jordbærkage at bage. En god gammeldags jordbærkage bliver man aldrig træt af at spise eller bage. Du kan bage mandelbunden og lave vaniljecremen dagen før - så det er både en nem, flot og lækker jordbærkage du har får opskriften på.
Jordbærkage, jordbærcheescake, jordbærtærte - hvad vælger du?
Jordbærkagen kan forberedes i god tid. Lav mandelbund og vaniljecreme dagen før, og stil bunden med creme tildækket i køleskabet til næste dag. Det bliver kagen kun bedre af. Kom jordbær og pynt på kagen lige før servering.
13513 kJ / 3230 kcal
1202 kJ / 287 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,2 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 31,8 % | 22,5 g |
Fedt: | 60 % | 19,5 g |