Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned.
18532 kJ / 4429 kcal
1203 kJ / 287 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 38,8 % | 27,5 g |
Fedt: | 55,3 % | 18 g |
God gammeldags jordbærgrød hører sommeren til - smager af gode minder...
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
100 g
Koldt smør
|
|
---|---|
175 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
2 spsk
Flormelis
|
|
1
Æggeblomme
|
100 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
75 g
Marcipan
|
|
2
Æg
|
|
35 g
Hvedemel (ca. ¾ dl)
|
50 g
Finthakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
|
---|
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Hvedemel eller majsstivelse
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
1½ dl
Piskefløde
|
---|
1 blad
Husblas
|
|
---|---|
¼ dl
Koncentreret jordbærsaft
|
|
300 g
Jordbær i skiver
|