Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.
Det smager også godt med almindelig flødeskum, cremefraiche og/eller vaniljeis til pærekagen. Du kan udskifte hasselnødderne med mandler eller valnødder - eller bruge en blanding af de nødder du har på lager.
15455 kJ / 3694 kcal
1099 kJ / 263 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,1 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 25,6 g |
Fedt: | 55,3 % | 16,4 g |
Her er endnu en lækker pærekage, der måske kunne friste?
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3
Æg
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1½ dl)
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
75 g
Grofthakkede hasselnøddekerner (ca. 1 dl)
|
|
100 g
Smør - smeltet
|
|
3
Modne pærer i både (ca. 400 g)
|
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Flormelis
|
---|