Pærekage med marcipan
1 time 5 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Pærekage med marcipan... Denne pærekage er en skøn og lækker bradepandekage, der både kan laves med friske pærer og pærer fra dåse. Pærekagen er god at tage med på farten - prøv fx denne nemme pærekage med marcipan næste gang kollegaerne skal forkæles...
Ingredienser
Pærekage
250 g
Blødt smør
|
|
---|---|
300 g
Sukker (ca. 3½ dl)
|
|
3
Æg
|
|
375 g
Hvedemel (ca. 6¼ dl)
|
|
1 spsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
200 g
Groftrevet marcipan
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
5
Faste, modne pærer
|
|
15 g
Mandelflager
|
Tilbehør
2½ dl
Creme fraiche
|
---|
Pynt
Flormelis
|
---|
Sådan gør du
Pærekage
I stedet for friske pærer kan man anvende 1 dåse pærer, ca. 825 g. Lad pærerne dryppe af i en sigte. Kagen kan opbevares i køleskabet til næste dag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
26755 kJ / 6395 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1043 kJ / 249 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 6 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 30,8 g |
Fedt: | 43,8 % | 12,4 g |
