I stedet for friske pærer kan man anvende 1 dåse pærer, ca. 825 g. Lad pærerne dryppe af i en sigte. Kagen kan opbevares i køleskabet til næste dag.
26755 kJ / 6395 kcal
1043 kJ / 249 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 6 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 30,8 g |
Fedt: | 43,8 % | 12,4 g |
Har du lyst til æblekage, så kan denne opskrift varmt anbefales.
250 g
Blødt smør
|
|
---|---|
300 g
Sukker (ca. 3½ dl)
|
|
3
Æg
|
|
375 g
Hvedemel (ca. 6¼ dl)
|
|
1 spsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
200 g
Groftrevet marcipan
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
5
Faste, modne pærer
|
|
15 g
Mandelflager
|
2½ dl
Creme fraiche
|
---|
Flormelis
|
---|