Marcipandessert med pocherede pærer

Marcipandessert med pocherede pærer

60+ min Dessert
Sprød bagt marcipan, springer ud over taglagt passionsfrugtsmousse og marcipan. Blomster og rødvinspocheret pære pynter resten af tallerkenen. En smuk dessert til en festlig aften.
Velbekomme!
Tip

De afskårne kanter fra desserten, kan du evt. beholde i fryseren og bruge senere til hjemmelavet is.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14503 kJ / 3466 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1050 kJ / 251 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 4,9 % 3 g
Kulhydrat: 61,3 % 37,9 g
Fedt: 33,8 % 9,6 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise