8-10 min. ved 165° - traditionel ovn.
De afskårne kanter fra desserten, kan du evt. beholde i fryseren og bruge senere til hjemmelavet is.
14862 kJ / 3552 kcal
1076 kJ / 257 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 6,8 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 50,1 % | 31,7 g |
Fedt: | 43,1 % | 12,5 g |
Marcipan
|
300 g |
---|---|
Flormelis
|
3 spsk |
Husblas
|
2 blade |
---|---|
Vaniljestang
|
1 |
Flormelis (ca. 1 dl)
|
50 g |
Æggeblommer
|
2 |
Æggehvider
|
2 |
Passionsfrugter
|
5 |
Piskefløde
|
2 dl |
Rødvin
|
1 flaske |
---|---|
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Kanelstænger
|
3 |
Kardemommekapsler
|
5 |
Vand
|
½ liter |
Pærer (ca. 400 g)
|
3 |
Flormelis
|
2 spsk |
---|---|
Marcipan
|
75 g |
Guldstøv
|
1 tsk |
Spiselige blomster
|
|
Friske citronmelisseblade
|