Marcipandessert med pocherede pærer
6 timer
•
Arbejdstid: 1 time 30 min
•
&format=webp)
Sprød bagt marcipan, springer ud over taglagt passionsfrugtsmousse og marcipan. Blomster og rødvinspocheret pære pynter resten af tallerkenen. En smuk dessert til en festlig aften.
Ingredienser
Marcipanlasagne
300 g
Marcipan
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
2
Æggeblommer
|
|
2
Æggehvider
|
|
5
Passionsfrugter
|
|
2 dl
Piskefløde
|
Rødvinspocherede pærer
1 flaske
Rødvin
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
3
Kanelstænger
|
|
5
Kardemommekapsler
|
|
½ liter
Vand
|
|
3
Pærer (ca. 400 g)
|
Marcipanpynt
2 spsk
Flormelis
|
|
---|---|
75 g
Marcipan
|
|
1 tsk
Guldstøv
|
|
Spiselige blomster
|
|
Citronmelisseblade
|
Sådan gør du
Marcipanlasagne
Rødvinspocherede pærer
Marcipanpynt
Anretning
De afskårne kanter fra desserten, kan du evt. beholde i fryseren og bruge senere til hjemmelavet is.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14818 kJ / 3542 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1073 kJ / 256 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 6,8 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 51 % | 32,1 g |
Fedt: | 42,2 % | 12,2 g |
