De afskårne kanter fra desserten, kan du evt. beholde i fryseren og bruge senere til hjemmelavet is.
14714 kJ / 3517 kcal
1065 kJ / 255 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 6,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 50,6 % | 31,7 g |
Fedt: | 42,5 % | 12,2 g |
300 g
Marcipan
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
2
Æggeblommer
|
|
2
Æggehvider
|
|
5
Passionsfrugter
|
|
2 dl
Piskefløde
|
1 flaske
Rødvin
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
3
Kanelstænger
|
|
5
Kardemommekapsler
|
|
½ liter
Vand
|
|
3
Pærer (ca. 400 g)
|
2 spsk
Flormelis
|
|
---|---|
75 g
Marcipan
|
|
1 tsk
Guldstøv
|
|
Spiselige blomster
|
|
Citronmelisseblade
|