I stedet for friske pærer kan man anvende syltede fra dåse.
Kan fryses inden bagning.
16502 kJ / 3944 kcal
932 kJ / 223 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 5,6 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 25,6 g |
Fedt: | 47,7 % | 12 g |
¼ spsk
Stødt ingefær
|
|
---|---|
1 spsk
Vaniljesukker
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
150 g
Smør
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1
Æg
|
5
Skrællede pærer i halve
|
|
---|---|
1 dl
Rosiner
|
|
1 dl
Grofthakkede mandler
|
Smeltet smør
|
---|
3 dl
Creme fraiche
|
---|