Creme caramel
Ny

Creme caramel

60+ min Dessert
Creme caramel er en skøn dessert, der består af en silkeblød æggecreme og en intens karamelsauce. Modsat creme brulé er creme caramel blød hele vejen igennem og vendes ud af skålen, inden den serveres. Den nemme dessert skal serveres helt kold og kan med fordel laves dagen i forvejen. Det er vigtigt, at desserterne står på køl i mindst 3 timer eller til dagen efter, når de er bagt - på den måde får man mest muligt af karamellen med ud.
Mere inspiration

Desserten creme brulé minder om creme caramel, men serveres i stedet med en hård karamel på toppen.

Creme brulé
60+ min
Creme brulé
(340)
Velbekomme!
Tip

I stedet for at lave 8 små anretninger, kan du lave creme caramel i én stor randform. Bagetiden er den samme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5620 kJ / 1343 kcal

Næringsindhold pr. 100g

652 kJ / 156 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 12,5 % 4,8 g
Kulhydrat: 60,6 % 23,2 g
Fedt: 26,9 % 4,7 g

Ingredienser