Chokolademousse - uden fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

En chokolademousse uden fløde – den er i stedet lavet med cremefraiche, hvilket gør den let syrlig. Lækker chokolademousse med masser af mørk chokolade og serveret med friske bær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

  • frisk citronmelisseblad
  • blandede bær, fx frisk blåbær og hindbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen over vandbad, rør smør i, når chokoladen er smeltet. Rør æggeblommer i, herefter tilsættes cremefraiche. Pisk æggehviderne stive med sukker, vend den afkølede chokolademasse i de stiftpiskede æggehvider.

Anret chokolademoussen i 10 glas og stil dem tildækkede i køleskabet i ca. 2 timer. Pynt med citronmelisse og bær.

Tip

Uden for bærsæsonen kan du servere frisk frugt til chokolademoussen, fx moden mango.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag