12164 kJ / 2907 kcal
1259 kJ / 301 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,4 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 34,4 % | 25,5 g |
Fedt: | 61,2 % | 20,8 g |
Lækker klassisk italiensk dessert - serveret i portionsglas.
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Frosne skovbær
|
200 g |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Vand
|
2 spsk |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
½ |
Hakkede valnøddekerner
|
25 g |
Hvid chokolade i mindre stykker
|
75 g |
---|---|
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
3 |
Sukker
|
3 spsk |
Piskefløde
|
3½ dl |
Mørk chokolade (ca. 70% kakao) i mindre stykker
|
75 g |
---|
Høvlet mørk chokolade
|
|
---|---|
Hakkede valnøddekerner
|