Skovbærkoldskål - Opskrifter - Arla

Skovbærkoldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Skøn iskold koldskål med bær og sprød rugbrød. Lækker både som før og efterret - eller om eftermiddagen efter skole.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 dl Cheasy® Skyr med skovbær 0,2% Skyr skovbær
  • 4 dl kærnemælk
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1½ tsk citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk vaniljepulver
  • 150 g frosne skovbær
  • 240 g hårdristet mørkt rugbrød i små tern

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom skyr, kærnemælk, honning og de øvrige ingredienser i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. - eller til blandingen er jævn. Server med ristet rugbrød og pynt med citronmelisse.

Tip

Du kan vende de nyristede rugbrødsstykker i lidt kanel.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: