Skovbærkoldskål

Skovbærkoldskål

15 min
Skøn iskold koldskål med bær og sprød rugbrød. Lækker både som før og efterret - eller om eftermiddagen efter skole.

Sådan gør du

  • Kom skyr, kærnemælk, honning og de øvrige ingredienser i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. - eller til blandingen er jævn. Server med ristet rugbrød og pynt med citronmelisse.

Du kan vende de nyristede rugbrødsstykker i lidt kanel.

Energiindhold for hele retten:

4086 kJ / 977 kcal

Næringsindhold pr. 100g

304 kJ / 73 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 20,5 % 3,7 g
Kulhydrat: 73,8 % 13,2 g
Fedt: 5,7 % 0,5 g

Ingredienser

5 dl Yoghurt med skovbær
4 dl Kærnemælk
1 spsk Akaciehonning
1½ tsk Citronskal (usprøjtet)
2 spsk Friskpresset citronsaft
¼ tsk Vaniljepulver
150 g Frosne skovbær
240 g Hårdristet mørkt rugbrød i små tern
Pynt
Citronmelisseblade
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk