Skovbærkoldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

Skøn iskold koldskål med bær og sprød rugbrød. Lækker både som før og efterret - eller om eftermiddagen efter skole.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 dl Cheasy® Skyr med skovbær 0,2% Skyr skovbær 0,2%
  • 4 dl kærnemælk
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1½ tsk citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk vaniljepulver
  • 150 g frosne skovbær
  • 240 g hårdristet mørkt rugbrød i små tern

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom skyr, kærnemælk, honning og de øvrige ingredienser i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. - eller til blandingen er jævn. Server med ristet rugbrød og pynt med citronmelisse.

Tip

Du kan vende de nyristede rugbrødsstykker i lidt kanel.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 6 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag