Skovbærkoldskål
15 min
•
Skøn iskold koldskål med bær og sprød rugbrød. Lækker både som før og efterret - eller om eftermiddagen efter skole.
Ingredienser
5 dl
Yoghurt med skovbær
|
|
---|---|
4 dl
Kærnemælk
|
|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
1½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Vaniljepulver
|
|
150 g
Frosne skovbær
|
240 g
Hårdristet mørkt rugbrød i små tern
|
---|
Pynt
Citronmelisseblade
|
---|
Sådan gør du
Du kan vende de nyristede rugbrødsstykker i lidt kanel.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4086 kJ / 977 kcal
Næringsindhold pr. 100g
304 kJ / 73 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 20,5 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 73,8 % | 13,2 g |
Fedt: | 5,7 % | 0,5 g |