Skovbærkoldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Skøn iskold koldskål med bær og sprød rugbrød. Lækker både som før og efterret - eller om eftermiddagen efter skole.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 dl Cheasy® Skyr med skovbær 0,2% Skyr skovbær
  • 4 dl kærnemælk
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1½ tsk citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk vaniljepulver
  • 150 g frosne skovbær
  • 240 g hårdristet mørkt rugbrød i små tern

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom skyr, kærnemælk, honning og de øvrige ingredienser i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. - eller til blandingen er jævn. Server med ristet rugbrød og pynt med citronmelisse.

Tip

Du kan vende de nyristede rugbrødsstykker i lidt kanel.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag