Koldskål og ristede havregryn med nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Lav en stor portion af de ristede havregryn med nødder og opbevar dem i en dåse eller i fryseren.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 spsk sukker
  • 1½ dl havregryn
  • 50 g hasselnøddeflager

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret bruse op på en pande ved jævn varme. Tilsæt sukker og lad det smelte - pas på det ikke branker. Tilsæt havregryn og nødder og rist blandingen igennem til alt er sprødt og let gyldent. Server blandingen lun som drys til koldskålen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: