Koldskål og ristede havregryn med nødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Lav en stor portion af de ristede havregryn med nødder og opbevar dem i en dåse eller i fryseren.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 spsk sukker
  • 1½ dl havregryn
  • 50 g hasselnøddeflager

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret bruse op på en pande ved jævn varme. Tilsæt sukker og lad det smelte - pas på det ikke branker. Tilsæt havregryn og nødder og rist blandingen igennem til alt er sprødt og let gyldent. Server blandingen lun som drys til koldskålen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: