Bagt oatmeal

Bagt oatmeal

30 min
Bagt oatmeal af den virkelig lækre og svampede slags. Denne opskrift på baked oatmeal er super nem at lave og smager SÅ godt - MUMS. Bananer, havregryn, chiafrø, mælk, bær og kokosmel - og et par ovnfaste skåle - voila! Bagt oatmeal kan spises til morgenmad, brunch eller som eftermiddagssnack.

Sådan gør du

Bagetid:

ca. 25 min ved 200 ° - varmluftsovn

  • Smør 2 skåle med smør.
  • Mos bananen og rør den sammen med havregryn, chiafrø og mælk.
  • Fordel grøden i skålene og drys frosne bær og kokosmel over grøden.
  • Bag grøden, top den med skyr og honning - og server.

Du kan også lave bagt oatmeal i en airfryer. Bag den 10-12 min. ved 200°.

Energiindhold for hele retten:

2601 kJ / 622 kcal

Næringsindhold pr. 100g

575 kJ / 138 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 12,5 % 4,2 g
Kulhydrat: 55,6 % 18,8 g
Fedt: 31,9 % 5 g
Mere inspiration

Glad for oats? - prøv også disse varianter.

Ingredienser

Smør - til skålene
Stor banan
1
Havregryn
1½ dl
Chiafrø
1 spsk
Mælk
1 dl
Frosne bær
100 g
Kokosmel
½ dl
Skyr naturel, yoghurt eller cremefraiche
½ dl
Flydende honning
1 spsk