Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.
I stedet for pistaciekage kan du bruge en chokoladebrownie - det smager også super dejligt.
12660 kJ / 3026 kcal
789 kJ / 189 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 14,5 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 20,4 g |
Fedt: | 41,6 % | 8,9 g |
50 g
Helt grønne pistacienødder
|
|
---|---|
75 g
Marcipan
|
|
75 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
75 g
Blødt smør
|
|
2
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
75 g
Sukker
|
|
---|---|
50 g
Helt grønne pistacienødder
|
|
½ tsk
Groft salt
|
½ liter
Skyr naturel
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
1½ spsk
Vaniljesukker
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
|
500 g
Blandede bær fx. jordbær, hindbær, blåbær
|
---|