Vaniljecreme med bær og pistacie. Desserten, der har det hele, og endda samlet praktisk i et glas, så den er lige til at servere eller tage med på tur. Der er noget, der er blødt og cremet, og noget der er knasende sprødt. Pistaciekagen er en smule salt, men det harmonerer rigtig godt sammen med de syrlige bær, den søde vaniljecreme og den let bitre karamel. Denne vaniljecreme med bær og pistacie, - både kage og krokant, kan noget helt særligt, især når de danske bær topper om sommeren.
Istedet for pistaciekage kan du bruge en chokoladebrownie - det smager også super dejligt.
12814 kJ / 3063 kcal
801 kJ / 191 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 14,7 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 20 g |
Fedt: | 42,8 % | 9,3 g |