Skovbærgrød med ahornristede kerner
30 min
•
Dejlig, intens frugtgrød med søde, sprøde kerner og et lille skvat fløde, der giver en perfekt afrunding. Opskriften er udviklet for Arla Karolines Køkken® af Emma Martiny.
Ingredienser
Ahornristede kerner
25 g
Solsikkekerner
|
|
---|---|
25 g
Græskarkerner
|
|
2 spsk
Ahornsirup
|
|
Et nip fint salt
|
Skovbærgrød
500 g
Frosne skovbær
|
|
---|---|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
Citronskal (usprøjtet) af en halv citron
|
|
3 spsk
Ahornsirup
|
1 dl
Piskefløde
|
---|
Sådan gør du
Ahornristede kerner
Skovbærgrød
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5328 kJ / 1273 kcal
Næringsindhold pr. 100g
706 kJ / 169 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 6,6 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 48,9 % | 20,3 g |
Fedt: | 44,5 % | 8,5 g |