Hindbærmuffins med havregrynscrumble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(75 vurderinger)

60+ min

Lækre hindbærmuffins med sprød havregrynscrumble, som er hurtige at bage og smager vidunderligt til kaffepausen. Hindbærrene kan skiftes ud med andre bær.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 stk

  • 2 æg
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 100 g smør - smeltet og afkølet
  • 2 dl mælk
  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 175 g hindbær, friske eller frosne

Havregrynscrumble

  • 50 g smør
  • 3½ spsk hvedemel
  • 1 dl havregryn
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør smør og mælk heri. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i æggeblandingen. Kom store papirmuffinsforme i en fast muffinsform med 12 huller. Fyld formene ⅔ op og fordel hindbærrene herpå. Tryk dem let ned i dejen.

Havregrynscrumble

Skær smørret i mindre stykker og smuldr melet heri sammen med havregryn og sukker. Fordel dejen over kagerne og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: