Hindbærmuffins med havregrynscrumble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(84 vurderinger)

60+ min

Lækre hindbærmuffins med sprød havregrynscrumble, som er hurtige at bage og smager vidunderligt til kaffepausen. Hindbærrene kan skiftes ud med andre bær.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 stk

  • 2 æg
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 100 g smør - smeltet og afkølet
  • 2 dl mælk
  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 175 g hindbær, friske eller frosne

Havregrynscrumble

  • 50 g smør
  • 3½ spsk hvedemel
  • 1 dl havregryn
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør smør og mælk heri. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i æggeblandingen. Kom store papirmuffinsforme i en fast muffinsform med 12 huller. Fyld formene ⅔ op og fordel hindbærrene herpå. Tryk dem let ned i dejen.

Havregrynscrumble

Skær smørret i mindre stykker og smuldr melet heri sammen med havregryn og sukker. Fordel dejen over kagerne og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: