Hindbærmuffins med havregrynscrumble
Lækre svampede muffins med sprød havregrynscrumble på toppen. Disse skønne muffins at hurtige at bage og smager vidunderligt. De svampede muffins kan laves med både hindbær, brombær eller andre bær i sæson. Muffins med bær er en lækker 'tag-med' kage - så prøv disse nemme hindbærmuffins næste gang du skal have kage med på job, i skole eller i skoven.
Ingredienser
Dej til muffins
2
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
100 g
Smør - smeltet
|
|
2 dl
Mælk
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 4 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1½ tsk
Vaniljesukker
|
|
175 g
Hindbær, brombær eller blåbær
|
Havregrynscrumble
50 g
Smør
|
|
---|---|
½ dl
Hvedemel
|
|
1 dl
Havregryn
|
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
Sådan gør du
Dej til muffins
Havregrynscrumble
Du kan også lave disse muffins med frosne bær. Server evt- de lune muffins med letpisket flødeskum eller en god vaniljeis.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13805 kJ / 3299 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1194 kJ / 285 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 56,2 % | 39,5 g |
Fedt: | 37,9 % | 12,2 g |
Lækre svampede muffins med sprød havregrynscrumble på toppen. Disse skønne muffins at hurtige at bage og smager vidunderligt. De svampede muffins kan laves med både hindbær, brombær eller andre bær i sæson. Muffins med bær er en lækker 'tag-med' kage - så prøv disse nemme hindbærmuffins næste gang du skal have kage med på job, i skole eller i skoven.