Kanelsneglevafler

Kanelsneglevafler

60+ min
Fryseegnet

Kanelsneglevafler - nybagte, bløde og snaskede! Disse nemme kanelsneglevafler egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsneglevafler i et vaffeljern - i stedet for i ovnen. Det er hurtigt, nemt og meget lækkert. Server kanelsneglevaflerne helt nybagte med glasur og friske eller frysetørrede bær...

Mere inspiration

Lyst til kage med smag? - så prøv denne lækre krydderkage med smørcreme.

Velbekomme!
Forbered i god tid

Hvis du vil servere nybagte kanelsneglevafler på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet i ca. 30 min. Herefter bages kanelsneglenevaflerne som angivet i opskriften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19187 kJ / 4586 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1398 kJ / 334 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 7,9 % 6,5 g
Kulhydrat: 48,8 % 40,1 g
Fedt: 43,3 % 16,4 g
Relateret video
Kanelsneglevafler

Kanelsneglevafler - nybagte, bløde og snaskede. Disse nemme kanelsneglevafler egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsneglevafler i et vaffeljern - i stedet for i ovnen. Det er hurtigt, nemt og meget lækkert. Server kanelsneglevaflerne helt nybagte med glasur og friske eller frysetørrede bær.

Ingredienser