Hvis du vil servere nybagte kanelsneglevafler på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet i ca. 30 min. Herefter bages kanelsneglenevaflerne som angivet i opskriften.
19181 kJ / 4584 kcal
1398 kJ / 334 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 7,1 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 49,2 % | 40,4 g |
Fedt: | 43,7 % | 16,5 g |
Kanelsneglevafler - nybagte, bløde og snaskede. Disse nemme kanelsneglevafler egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsneglevafler i et vaffeljern - i stedet for i ovnen. Det er hurtigt, nemt og meget lækkert. Server kanelsneglevaflerne helt nybagte med glasur og friske eller frysetørrede bær.
100 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
50 g
Gær
|
|
2
Æg
|
|
600 g
Hvedemel (ca. 8½ dl)
|
|
2 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Groft salt
|
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Brun farin
|
|
1½ spsk
Stødt kanel
|
Glasur
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær eller friske bær
|