Kanelsneglevafler

Kanelsneglevafler

60+ min
Fryseegnet

Kanelsneglevafler - nybagte, bløde og snaskede! Disse nemme kanelsneglevafler egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsneglevafler i et vaffeljern - i stedet for i ovnen. Det er hurtigt, nemt og meget lækkert. Server kanelsneglevaflerne helt nybagte med glasur og friske eller frysetørrede bær...

Mere inspiration

Her får du en nem opskrift på traditionelle vafler.

Velbekomme!
Forbered i god tid

Hvis du vil servere nybagte kanelsneglevafler på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet i ca. 30 min. Herefter bages kanelsneglenevaflerne som angivet i opskriften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19187 kJ / 4586 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1398 kJ / 334 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 7,9 % 6,5 g
Kulhydrat: 48,8 % 40,1 g
Fedt: 43,3 % 16,4 g
Relateret video
Kanelsneglevafler

Ingredienser