Chokoladevafler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Chokoladevaflerne er gode til stærk kaffe efter en lettere middag. Mums!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • flormelis
  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, kakao, flormelis, vaniljesukker og salt sammen. Pisk fløden til et let skum. Pisk vandet i melblandingen sammen med halvdelen af flødeskummet til en jævn dej. Vend forsigtigt resten af flødeskummet heri.

Lad imens vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne med lidt smør den første gang. Kom lidt dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca. 2 min., ved høj varme. Bag resten af vaflerne. Server straks vaflerne sammen med iskold flødeskum og chokolade. Drys med flormelis og pynt med mynte.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: