Du kan servere de lune churros med bare et drys almindeligt sukker eller flormelis. Eller med kanelsukker (1 tsk stødt kanel til 2 spsk sukker) eller kakaosukker (2 tsk kakaopulver til 2 spsk sukker). Du kan også servere en salt version. Drys de stegte, gyldne churros med flagesalt og server med pesto og/eller chilimayonnaise.
14768 kJ / 3530 kcal
1316 kJ / 315 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 5,4 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 24,5 % | 18,9 g |
Fedt: | 70,1 % | 25 g |
Churros bliver også kaldt spanskrør eller spanske vafler. Det er ikke ofte, vi får fornøjelsen af hjemmelavede churros, men har har du en churrus opskrift, der virker. De sprøde, lune vafler, som har været en tur i ønskebrønden (frituregryden) er superlækre - rigtig dejlig comfort food.
2 dl
Piskefløde
|
---|
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
150 g
Grofthakket mørk chokolade
|
2½ dl
Vand
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
3
Sammenpiskede æg (ca. 1½ dl)
|
1 liter
Smagsneutral olie, fx rapsolie
|
---|