Churros

Churros

60+ min Mellemmåltid
Churros bliver også kaldt spanskrør eller spanske vafler. Det er ikke ofte, vi får fornøjelsen af hjemmelavede churros, men har har du en churrus opskrift, der virker. De sprøde, lune vafler, som har været en tur i ønskebrønden (frituregryden) er superlækre - rigtig dejlig comfort food. Det er ikke helt almindeligt at servere churros som en apetizer, men prøv også den salte udgave - se tippet i opskriften.
Mere inspiration

Lav din egen chilimayonnaise, hvis du har lyst til en salt omgang churros.

Chilimayonnaise
15 min
Chilimayonnaise
(2)
Velbekomme!
Tips

Du kan servere de lune churros med bare et drys almindeligt sukker eller flormelis. Eller med kanelsukker (1 tsk stødt kanel til 2 spsk sukker) eller kakaosukker (2 tsk kakaopulver til 2 spsk sukker). Du kan også servere en salt version. Drys de stegte, gyldne churros med flagesalt og server med pesto og/eller chilimayonnaise.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15024 kJ / 3591 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1339 kJ / 320 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 5,5 % 4,4 g
Kulhydrat: 24,1 % 18,9 g
Fedt: 70,4 % 25,5 g
Relateret video
Churros

Churros bliver også kaldt spanskrør eller spanske vafler. Det er ikke ofte, vi får fornøjelsen af hjemmelavede churros, men har har du en churrus opskrift, der virker. De sprøde, lune vafler, som har været en tur i ønskebrønden (frituregryden) er superlækre - rigtig dejlig comfort food.

Ingredienser