Marengstærte med hindbær

Marengstærte med hindbær

10 min
Denne marengstærte med hindbær smager så fuglene synger! Og at du kun skal bruge 4 ingredienser og 10 min. til at lave marengstærten - ja, det gør vel ikke noget!

Sådan gør du

Marengstærte med hindbær
  • Pisk fløden til et let skum. Fordel halvdelen af flødeskummet på marengsbunden. Vend resten af flødeskummet sammen med halvdelen af de moste hindbær. Læg skefulde af hindbærskum på marengsbunden og fordel resten af de moste hindbær herpå. Drys med chokolade og server.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10268 kJ / 2454 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1167 kJ / 279 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 3 % 2 g
Kulhydrat: 22,5 % 15,4 g
Fedt: 74,5 % 23,5 g

Ingredienser

Marengstærte med hindbær
½ liter
Marengsbund (ca. 85 g)
1
Hindbær - moste
250 g
Grofthakket mørk chokolade
50 g