De friske bær kan skiftes ud med anden frugt alt efter sæson og smag.
23464 kJ / 5608 kcal
1029 kJ / 246 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 7,7 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 30,5 % | 18,5 g |
Fedt: | 61,8 % | 17,2 g |
Endnu en sprød og lækker sommerfristelse.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
300 g
Blandede nødder, fx valnøddekerner, hasselnøddekerner eller mandler (ca. 5 dl)
|
|
---|---|
5
Æggehvider
|
|
225 g
Rørsukker (ca. 2½ dl)
|
2½ dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
½ liter
Piskefløde
|
750 g
Blandede bær, fx jordbær, hindbær og blåbær
|
|
---|---|
25 g
Høvlet mørk chokolade
|
|
25 g
Høvlet hvid chokolade
|
Citronmelisseblade
|
|
---|---|
Spiselige blomster
|
|
Grofthakkede usaltede pistacienødder
|
|
Flormelis
|