Sprøde bunde med hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Sprødt og blødt i skøn forening og dejlige danske bær.

Ingredienser

Antal portioner

Sprøde bunde - 3 stk.

Pynt

  • hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprøde bunde

Sprøde bunde: Bland mandler, sukker, smør, fløde og mel i en tykbundet gryde og giv det et opkog under omrøring. Lad blandingen køle lidt af. Tegn en cirkel (ca. 22 cm i diameter) på et stykke bagepapir. Læg bagepapiret på en bageplade og drys en kant af hvedemel (ca. 2 cm høj) rundt om cirklen - melkanten forhindrer dejen i at løbe ud. Smør 1/3 af dejen ud i cirklen til 2 cm fra melkanten. Bag bunden midt i ovnen. Lad den færdigbagte bund ligge på bagepladen ca. 5 min. og køl den derefter af på en bagerist. Børst overskydende mel af. Forbered bagepapir med cirkel og melkant til den anden bund, mens den første bager. Gentag med tredje bund.

Pisk fløde og flormelis til et let flødeskum, vend hindbærrene i og fordel fyldet mellem bundene.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.

Frysetip

Du kan fryse bundene uden fyld.

Tip

Du kan bruge alle sommerens bær - kom gerne ekstra bær i flødeskummet.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 72 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den let perlende søde vin moscato d'asti smager skønt, og moscato-druen passer rigtig godt til hindbær Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade