Sprøde mandelbunde med hindbær

Sprøde mandelbunde med hindbær

60+ min Dessert
Fryseegnet
Sprøde mandelbunde i skøn forening med dejlige danske hindbær og frisk pisket flødeskum. En simpel, nem og yderst lækker kage, som kan serveres, når sæsonen bugner af friske hindbær, jordbær og/eller blåbær. De sprøde bunde kan forberedes i god tid, da de kan fryses. Server hindkagen med sprøde bunde og flødeskum - og pynt kagen med friske bær, spiselig blomster eller et drys flormelis.
Velbekomme!
Frysetip

Du kan fryse bundene uden fyld.

Tip

Du kan bruge alle sommerens bær - kom gerne ekstra bær i flødeskummet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10761 kJ / 2572 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1666 kJ / 398 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 4,4 % 4,3 g
Kulhydrat: 23,5 % 23,1 g
Fedt: 72,1 % 32,4 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser