Mandelkage

Mandelkage

60+ min Dessert
Fryseegnet
En dejlig, dejlig kage som efterhånden er blevet en klassisker. Kan både serveres på kagebordet og som dessert.
Velbekomme!
Variation

Framboise kan udelades. Overtræk kagen med chokolade og server den med frugter, fx henkogte pærer og softice.

Tilberedningstip

Madelraden skal være helt kold inden den tages ud af formen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22616 kJ / 5405 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1406 kJ / 336 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 6,3 % 5,2 g
Kulhydrat: 38,7 % 32 g
Fedt: 54,3 % 20,7 g
Alkohol: 0,7 %
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser