Framboise kan udelades. Overtræk kagen med chokolade og server den med frugter, fx henkogte pærer og softice.
Madelraden skal være helt kold inden den tages ud af formen.
22832 kJ / 5457 kcal
1420 kJ / 339 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 6,1 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 34,6 % | 28,9 g |
Fedt: | 58,6 % | 22,5 g |
Alkohol: | 0,7 % |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Mandler (ca. 3 dl)
|
185 g |
---|---|
Blødt smør
|
125 g |
Sukker (ca. 3½ dl)
|
300 g |
Æg
|
4 |
1 dl | |
Rasp (ca. 1¾ dl)
|
75 g |
Hindbær
|
250 g |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
¼ liter | |
Framboise (hindbærbrændevin)
|
2 spsk |