Toscakage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

60+ min

Sandkage med et strejf af frisk citron - toppet med sprødt mandelfyld.

Ingredienser

Antal portioner

Mandelfyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Æggene piskes skummende med sukkeret, smørret smeltes og kommes i, derefter citron, fløde, mel og bagepulver. Det hele røres godt sammen og kommes i en springform (ca. 22 cm i diameter), der er smurt med smør. Kagen bages midt i ovnen i ca. 35 min.

Mandelfyld

Mandlerne smuttes og hakkes. Smørret smeltes og mandlerne og de øvrige ingredienser blandes heri. Det hele får et opkog, lige inden det kommes på kagen.

Mandelfyldet fordeles på kagen, der bages færdig ca. 20 min., eller til den er lysebrun.

Bagetid

Ca. 55 min ved 150°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12495 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: