Toscakage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

60+ min

Sandkage med et strejf af frisk citron - toppet med sprødt mandelfyld.

Ingredienser

Antal portioner

Mandelfyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Æggene piskes skummende med sukkeret, smørret smeltes og kommes i, derefter citron, fløde, mel og bagepulver. Det hele røres godt sammen og kommes i en springform (ca. 22 cm i diameter), der er smurt med smør. Kagen bages midt i ovnen i ca. 35 min.

Mandelfyld

Mandlerne smuttes og hakkes. Smørret smeltes og mandlerne og de øvrige ingredienser blandes heri. Det hele får et opkog, lige inden det kommes på kagen.

Mandelfyldet fordeles på kagen, der bages færdig ca. 20 min., eller til den er lysebrun.

Bagetid

Ca. 55 min ved 150°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12495 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: