Lemon marengs med citrus-curd er en skøn dessert på påskebordet. De søde lemon marengs-reder er fyldt med blødt flødeskum, syrlig citrus-curd og farverig frugtsalat. Lav din egen citrus-curd og nyd resten på fx brød - eller vælg den nemme løsning og køb en god færdiglavet én af slagsen.
Opbevar den resterende lemon curd i køleskabet og brug den som smørrepålæg på brød eller som tilbehør til fx is eller pandekager. Du kan erstatte den hjemmelavede lemon curd med en færdiglavet lemoncurd af god kvalitet.
Citrus curd: Erstat halvdelen af citronsaften med klementin-, appelsin- eller grapesaft.
9824 kJ / 2348 kcal
980 kJ / 234 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 3,4 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 57 % | 32,9 g |
Fedt: | 39,6 % | 10,5 g |