1 time og 15 min. ved 100° - traditionel ovn.
Opbevar den resterende lemon curd i køleskabet og brug den som smørrepålæg på brød eller som tilbehør til fx is eller pandekager. Du kan erstatte den hjemmelavede lemon curd med en færdiglavet lemoncurd af god kvalitet.
Citrus curd: Erstat halvdelen af citronsaften med klementin-, appelsin- eller grapesaft.
9709 kJ / 2321 kcal
969 kJ / 232 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 3,1 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 59,2 % | 33,7 g |
Fedt: | 37,7 % | 9,9 g |
1 dl
Friskpresset citronsaft (ca. 2 citroner)
|
|
---|---|
200 g
Blødt smør i mindre stykker
|
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
2
Æg
|
3
Æggehvider
|
|
---|---|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
½ tsk
Eddike
|
1
Blodappelsin
|
|
---|---|
1
Appelsin
|
|
1
Clementin
|
|
1
Citron (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Rørsukker
|
|
¼ tsk
Vaniljepulver
|
8 spsk
Lemon curd
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde pisket til flødeskum
|