Fløderand

60+ min Dessert

Fløderand er en dessertklassikere. En enkel og simpel dessert, som smager skønt af vanilje. Server fløderand sammen med sommerens bær, når de modne og fulde af smag.

Fløderand
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12110 kJ / 2894 kcal

Energifordeling:
Fiber: 12,1 g
Protein: 7,4 %
Kulhydrat: 22,3 %
Fedt: 70,3 %
Tip

Når du skal vende fløderanden ud, kan du løsne den med en kniv langs kanten og dyppe formen i varmt vand et kort øjeblik.

Tips

Du kan lave fløderanden i god tid. Hvis den fx står ca. 5 timer, skal du kun bruge 6 blade husblas. Laver du den dagen før – brug da kun 5 blade husblas.

Tips

Prøv at lave en moderne version af fløderanden. Udskift piskefløden med Karolines Køkken® Flødefraiche 30%, pisk også den til skum ligesom fløden. Server med en blanding af friske bær og mynteblade.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser