Fudge

Bedømmelse

(14 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet fugde minder om karameller, men har alligevel en lidt anden konsistens. Du kan lave en mørkere fudge ved at erstatte den hvide chokolade med lys eller mørk chokolade.

Ingredienser

ca. 48 stk

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland fløde, sukker, sirup og salt i en stor tykbundet gryde. Bring blandingen i kog under omrøring og kog det uden låg i 20-30 min. - rør af og til. Fudgeblandingen er klar når temperaturen er 124° - brug et sukkertermometer til at måle med. Eller brug "kugleprøven" - hvor du hælder nogle dråber af fudgeblandingen i iskoldt vand, dem skal du kunne forme til en sej og ganske fast kugle. Tag gryden af varmen og tilsæt smør og chokolade. Rør til smør og chokolade er smeltet og blandingen er jævn. Hæld fugdeblandingen i en form (ca. 10 x 15 cm) beklædt med bagepapir. Lad den køle helt af på køkkenbordet.

Løft bagepapiret ud af formen og skær med en skarp kold kniv ca. 48 stykker fudge. Opbevar dem på bagepapir et køligt sted.

Tip

Du kan få fudgen til at sætte sig hurtigere, hvis du sætter den på køl eller i fryseren.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 47 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: