Fudge

Fudge

60+ min
Hjemmelavet fudge minder om karameller, men det har alligevel en lidt anden konsistens. Måske kan man kalde dem karamel fugde? Fløde koger med sukker og sirup til en gylden blød karamel - og først til sidst tilsættes smør og chokolade. Og du har den lækreste fudge. Du får mørkere fudge ved at erstatte den hvide chokolade med lys eller mørk chokolade. Du kan tilsætte smag til din fudge som fx nødder, lakrids el. lign. Fudge smelter i munden - og de kan hurtigt forsvinde, når de først er lavet.
Mere inspiration

.... mere fra den søde afdeling

Karameller
1 timer
Karameller
(466)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Du kan få fudgen til at sætte sig hurtigere, hvis du sætter den på køl eller i fryseren.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10161 kJ / 2429 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1752 kJ / 419 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 0,6 % 0,7 g
Kulhydrat: 51,4 % 52,9 g
Fedt: 48 % 22,7 g

Ingredienser