Fudge

60+ min

Hjemmelavet fudge minder om karameller, men har alligevel en lidt anden konsistens, måske kan man kalde dem karamel fugde? Du får mørkere fudge ved at erstatte den hvide chokolade med lys eller mørk chokolade. Fudge smelter i munden på en anden måde end karameller gør, så der er måske plads til begge varianter i slikskålen?

Fudge
Mere inspiration

.... mere fra den søde afdeling

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10161 kJ / 2429 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1752 kJ / 419 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 0,6 % 0,7 g
Kulhydrat: 51,4 % 52,9 g
Fedt: 48 % 22,7 g
Tilberedningstip

Du kan få fudgen til at sætte sig hurtigere, hvis du sætter den på køl eller i fryseren.

Ingredienser